Szkolenia pracowników
przemysł, gastronomia i handel

  • Szkolenia wewnętrzne dostosowane do potrzeb firmy z zakresu HACCP | ISO 22000 | BRC/IFS | BRC IoP | GMP+ | ISCC | REDcert
    Prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z oferowanymi przez Quality Assurance Poland szkoleniami.

Szkolenia prowadze są przez konsultantów w dziedzinie systemu HACCP i specjalistów z zakresu branży spożywczej, posiadających wieloletnie doświadczenie poparte wiedzą praktyczną na temat przemysłu spożywczego, a także Prawa Żywnościowego. Szkolenia przeznaczone są dla pracowników firmy, nowo przyjmowanych lub sezonowych pracowników, dyrekcji, kierownictwa, specjalistów ds. jakości, itp. oraz osób indywidualnych.

Forma szkoleń dopasowana jest do potrzeb uczestników. Łączą one w sobie elementy podstawowej wiedzy na temat systemu z ćwiczeniami pozwalającymi na zdobycie praktyki w samodzielnym postępowaniu w trakcie wdrażania i utrzymywania systemów jakości.

W celu uzyskania dodatkowcyh informacji proimy o kontakt - link.

Po odbyciu szkolenia uczestnicy otrzymują zaświadczenia odbycia szkolenia, będące udokumentowaniem postępowania zgodnie z wymaganami prawa polskiego (rozporządzenie (WE) 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych).

Dla nas najważniejsze są Twoje potrzeby i oczekiwania.

Usługi poradni dietetycznej skierowane są do:

• osób planujących dietę odchudzającą lub chcących przytyć,
• chorych cierpiących na dolegliwości, u których odpowiednia dieta ma szczególne znaczenie,
• dla kobiet w ciąży i mam karmiących,
• osób uprawiających sport rekreacyjnie lub zawodowo,
• oraz wszystkich, którzy poprzez racjonalne odżywianie lub aktywność fizyczną pragną poprawić jakość swojego życia i samopoczucie.

Spotkanie z dietetykiem odbywa się w dogodnym dla Państwa miejscu (Poznań i okolice)

Rejestracja telefoniczna lub poprzez e-mail.

Serdecznie zapraszamy!

I wizyta – Obejmuje szczegółowy wywiad żywieniowy, analizę składu ciała (zawartość tkanki tłuszczowej i mięśniowej), analizę błędów żywieniowych, wstępne zalecenia zmian w żywieniu.

II wizyta – Pacjent otrzymuje szczegółowy plany żywieniowy na dwa tygodnie, omawiane są nowe zalecenia żywieniowe.

III wizyta – Wizyta kontrolna, pomiar masy ciała i tkanki tłuszczowej.

<< PoradniaCertyfikat >>

Copyright © 2011 | Kodowanie: Tworzenie stron internetowych - www.pawelkowalczyk.pl | Projekt graficzny: AdobeTutorialz